28.08.2021 odbędzie się wyjątkowy koncert objęty Honorowym Patronatem Marszałka Województwa Pomorskiego.

Fundacja Pomysłodalnia jako organizator wydarzenia, wraz z artystami i partnerami, pragnie zadedykować medykom specjalny koncert w Polskiej Filharmonii Bałtyckiej. Będzie stanowił on wyraz podziękowania za służbę i wysiłek, zarówno fizyczny, jak i psychiczny, który włożyła i wkłada gdańska oraz pomorska służba zdrowia w ratowanie życia i zdrowia mieszkańców podczas pandemii. Pomysłodawca zaprasza przede wszystkim pomorską służbę zdrowia, ale także mieszkańców Pomorza.

Termin: 28 sierpnia (sobota), godz. 19.00
Miejsce: Polska Filharmonia Bałtycka im. F. Chopina w Gdańsku, ul. Ołowianka 1
Odbiorcy: służba zdrowia i mieszkańcy Pomorza (wraz z max. 1 osobą towarzyszącą dla każdego zgłaszającego)
Bilety: bezpłatnie
Wymóg: zgłoszenie i potwierdzenie przez Organizatora* (w związku z określoną liczbą miejsc)

Forma zgłoszenia:
– formularz dostępny na stronie fundacji: https://www.pomyslodalnia.pl/formularz-zgloszeniowy-koncert-dziekujemy/

– lub ewentualnie telefonicznie pod nr tel. +48 608-661-616

Organizator: Fundacja Pomysłodalnia
Patronat honorowy: Marszałek Województwa Pomorskiego Mieczysław Struk
Partnerzy: Województwo Pomorskie (Zrealizowano ze środków Województwa Pomorskiego), Miasto Gdańsk (Dofinansowano ze środków Miasta Gdańska), Energa Grupa Orlen w ramach Strategii CSR Grupy Energa, ASTE Sp. z o.o., Aura Medic Sp. z o.o., Columbus Energy S. A., Gminny Ośrodek Kultury w Luzinie.
Patronaty medialne: trójmiasto.pl, TVP Kultura, gdansk.pl, nadmorski24.pl, NordaFM, TTM, Radio Kaszëbë, Gazeta Świętojańska, Pomorze Kultury.

plakat Dziękujemy 68 x 98 cm CMYK-1WEEDE.jpg

Na zdjęciu: materiał reklamowy koncertu dla służby zdrowia „Dziękujemy”